Ian inicia la defensa del títol en l’Individual Bankia de Raspall

El trinquet de Xeraco acull la partida inaugural del XXXII Campionat Individual Bankia de Rasapll – Trofeu President de la Generalitat Valenciana. La competició que arranca en la ronda d’Octaus de Final ofereix un espectacular duel entre el vigent campió, Ian de Senyera, i el mitger de Xeraco, Canari.

La canxa situada a la comarca de la Safor dóna inici al compte enrere per a conèixer el dia 28 d’octubre al nou rei del raspall. L’Individual presenta enguany un nou format en què tots els jugadors comencen des de la ronda d’octaus de final, amb l’objectiu de garantir màxima igualtat entre tots els aspirants al títol.

Fins al moment únicament s’havien disputat dues partides prèvies per atorgar les dues places que quedaven vacants en la ronda inaugural. Ivan va aconseguir una en vèncer a Badenes. L’altra va ser per a Vercher, que es va desfer de Roberto.

Ian i Canari seran els protagonistes de la jornada del dilluns. Ja el dimarts entraran a la lluita el vigent subcampió, Moltó, que haurà d’enfrontar-se a Ricard al trinquet d’Oliva, també a les 18.30 hores. La tercera jornada arrancarà el dimecres a Guadassuar, allí jugarà Marrahí, campió de 2014, contra el jove rest d’Ontinyent, Ivan, que amb només 16 anys, va aconseguir la seua plaça a l’Individual absolut com a recompensa a l’haver guanyat el sub-23.

Pel que fa a la modalitat d’Escala i Corda, encara està pendent atorgar les places que queden buides per a octaus de final. La primera prèvia es disputarà al trinquet Batiste Viñes de Borriana i enfrontarà a José Salvador i Pere. Les altres dues places es posaran en joc el divendres a Vilamarxant. Ferrer jugarà contra Álvaro Gimeno i Francés ho farà contra Guillermo.

Lee más: abc.es


Comparte con sus amigos!