Esport i aventura en el estand d’Expojove de la Diputació de València

El descens d’un riu sobre una barca i amb jupet√≠ de neopr√© √©s una experi√®ncia que no solament pot viure’s a l’aire lliure. La tecnologia permet practicar r√†fting de forma virtual i aix√≤ √©s el que proposa la Diputaci√≥ de Val√®ncia en el seu estand d‚ÄôExpojove, amb un simulador que torna a convertir-se enguany en el gran atractiu d’un espai que aposta per l’esport i l’aventura.

Per√≤ el r√†fting no √©s l’√ļnica opci√≥ d’aventura que ofereix l’estand de l’√†rea de Joventut de la corporaci√≥ provincial. Tamb√© torna a Expojove el tradicional roc√≤drom infantil de la Diputaci√≥, amb altres pr√†ctiques esportives com el b√†squet i el futbol. Tampoc ser√† el simulador l’√ļnic element tecnol√≤gic en un espai on tenen cabuda els videojocs i el karaoke. I per als m√©s xicotets, tallers art√≠stics i jocs infantils, entre els quals destaquen les actuacions del mag ‚ÄėBarfi‚Äô.

En paraules de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel Garc√≠a, ‚Äúun any m√©s apostem pel foment d’h√†bits saludables i la pr√†ctica de qualsevol disciplina esportiva, des del respecte, la inclusi√≥ i la perspectiva de g√®nere, amb activitats que poden gaudir tant les xiquetes com els xiquets i les fam√≠lies en general‚ÄĚ. De la mateixa manera, ha assenyalat ‚Äúl’aposta que ha fet la Diputaci√≥ per les noves tecnologies‚ÄĚ.

Garc√≠a ha visitat aquest dijous un estand amb una superf√≠cie d’aproximadament 700 metres quadrats, en qu√® es pot gaudir d’una desena d’activitats, que abasta totes les edats i prefer√®ncies d’entreteniment, i en qu√® treballen una vintena de monitores i monitors.

En la jornada d’obertura del dimecres, m√©s de 700 xiquets i xiquetes van gaudir de les activitats que ofereix la Diputaci√≥, amb un espai per a tota la fam√≠lia que destaca per la gran varietat d’opcions d’oci. Pot visitar-se en Fira Val√®ncia d’11.00 a 20.00 hores; amb excepci√≥ del 31 de desembre, dia en qu√® l’horari ser√† de 10.00 a 14.00 hores, i l’1 de gener, que obrir√† de 16.00 a 21.00 hores.

Lee m√°s: abc.es


Comparte con sus amigos!