Consulta ja tota la programació de «El dia minimúsica», que se celebrarà el diumenge 3 de març

La segona edició de “el dia minimúsica” se celebrarà el pròxim diumenge, 3 de març, en el Palau de la Música de València. Després del reeixit debut del passat mes de maig, aquesta iniciativa emmarcada en el cicle “Menut Palau” de l’auditori del Passeig de l’Albereda tornarà a oferir una intensa jornada pensada per a tota la família. Així, hi haurà concerts i activitats per a gaudir amb els éssers més estimats i per a fomentar el desenvolupament de les habilitats creatives de la infància.

El cartell musical

Durant tot el dia, la música sonarà en els diversos espais del Palau de la Música de València. La sala Iturbi acollirà la presentació de l’espectacle Tinc un paper (12:45 hores) del compositor i cantant Marc Parrot i de la pintora Eva Armisén; l’escenari principal de l’auditori també vibrarà amb les cançons de Petit Pop (15:45h), on es troben membres de bandes com Pauline en La Playa, Nosoträsh, Undershakers, Penélope Trip o Edwin Moses; i la formació Llum (18:00h) donarà vida a les històries de Marieta Ganduleta, un personatge que fomenta la lectura entre els més menuts.

D’altra banda, en la sala Rodrigo actuaran Las Auténticas, Júlia i Núria Graham (11:30h), que oferiran un show al voltant de la temàtica “Girl Power”; així mateix, Gener (15:00h) tocarà per primera vegada davant del públic familiar amb un espectacle dissenyat especialment per a l’ocasió; i Alondra Bentley (16:45h) interpretarà el repertori de l’àlbum Alondra Bentley Sings For Children, It’s Holidays! (Grand Derby, 2012), el repertori del qual està pensat per a tota la família.

A més, el Hall de Tarongers esdevindrà una pista de ball gràcies a la selecció musical de Crios and Roll DJ (13:45h; iniciativa de Susana Monteagudo) i Siamiss DJs (16:30h; presentaran l’espectacle We Can Be Superheroes on tenen cabuda cançons de les últimes dècades acompanyades per projeccions).

Altres activitats

“El dia minimúsica” també comptarà amb tallers musicals perquè les criatures s’inicien en el vast univers de la música moderna i s’interessen per ella mitjançant accions innovadores. Així, serà possible construir instruments de cartró, compondre cançons amb l’aplicació Toc & Roll, descobrir icones del pop i el rock, pintar pòsters amb esprai seguint la tècnica stencil, o fer “air guitar” en un escenari de cartró i decorat pels xiquets i xiquetes.

També s’ha de destacar el Racó de lectura, un espai que compta amb la col·laboració de Kumon, l’Editorial Flamboyant i Ubik Café, on es podrà dotorejar, descobrir llibres originals i conèixer alguns dels seus autors i protagonistes (com el Monstre de Colors).

Així mateix, durant tota la jornada estaran en marxa diferents serveis com la zona de restauració; l’“espai micro” per tal que les criatures de 0 a 3 anys i els seus progenitors juguen, descansen i vegen ateses les seues necessitats; aparcaments de carrets; i àrees de descans. D’aquesta manera, “el dia minimúsica” complementarà una proposta única perquè les famílies puguen passar una jornada inoblidable rodejades de música.

Informació completa en: www.eldiaminimusica.com.

Obertura de portes: 10.30 hores; Horari d’activitats: 11 a 19 hores

Entrades ja a la venda en www.palauvalencia.com; Preu: 12 €

Els menors de 0 a 3 anys tindran accés gratuït en les primeres 400 entrades. Les localitats es podran recollir el mateix dia 3 de març en les taquilles del Palau de la Música.

Lee más: abc.es


Comparte con sus amigos!